kouknete-na-novinky-ve-fotbalu-pes-2013
Novinka Koukněte na novinky ve fotbalu PES 2013

Koukněte na novinky ve fotbalu PES 2013

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 6. 2012 13:54
Reklama

Vedle dalšího ročníku značky FIFA je ve vývoji také její tradiční konkurent – série Pro Evolution Soccer. Japonská společnost Konami pro letošní ročník připravuje řadu změn, které vycházejí zejména z přání komunity. „Sledovali jsme názory našich fanoušků a po jejich analýze jsme se rozhodli pro dvě hlavní vylepšení – ovládání a chování hráčů,“ říká ve videu šéf vývojářského týmu Kei Masuda a vše pak ukazuje přímo v praxi v pětiminutovém videu.

Můžeme tak vidět, co všechno hráč dovede s míčem a jakými způsoby může poslat přihrávku. Záležet bude také na individuálních schopnostech fotbalistů. Tvůrci totiž detailně analyzovali styl hry některých známých i vycházejících hvězd a snaží se jej implementovat přímo na hřiště, což uvidíte na příkladu Cristiana Ronalda a jeho specifického pohybu. Mimo technologií PES FullControl a PlayerID lidé z Konami vylepšují také umělou inteligenci, celkové bránění a chování brankářů. Gólmani tak na střely zareagují věrnějšími zákroky.

Novinky vypadají dobře, tak je tomu ale každý rok, a tak zůstaňme opatrní a počkejme si na hratelné verze. Na PES 2013 se každopádně mohou těšit majitelé celé řady platforem, hra totiž nekdy na podzim tohoto roku vyjde pro PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2 a handheldy 3DS a PSP. Na PS Vitu jsme nezapomněli, vývojáři ale verzi pro tento handheld momentálně nechystají, což vzhledem k tradičně dobrým prodejům série na přenosných zařízeních moc nechápeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama