startuje-betaverze-strilecky-hybrid
Novinka Startuje betaverze střílečky Hybrid

Startuje betaverze střílečky Hybrid

Marek Švrkala

Marek Švrkala

27. 4. 2012 09:34
Reklama

Vývoj third-person střílečky Hybrid již v americkém studiu 5th Cell jde do úplného finiše. Už dnes večer tak odstartuje uzavřená betaverze, do níž se můžete sami přihlásit přímo na oficiálních stránkách projektu. Pokud se na vás usměje štěstí, vyzkoušíte si sci-fi akci, která se snaží do klasického žánru vnést originální prvky.

Základní inovací by měl být nový systém pohybu, kdy se vojáci budou automaticky pomocí jetpacků přesouvat mezi místy pro krytí. Stačí zmáčknout příslušné tlačítko a váš voják se sám přeletí k dalšímu bodu. Vše navíc ještě usnadní waypointy, které lze po lokacích umísťovat. Hráčům tak odpadnou starosti s pohybem po lokacích. Hybrid se tak orientuje zejména na střelbu.

„Pohybem ve střílečkách se designéři zatím moc nezabývali, a tak si myslíme, že by naše inovace mohla vnést do hry novou dynamiku. Díky našim úpravám se hra zaměří zejména na samotné souboje,“ řekl v rozhovoru s magazínem Game Informer Jeremiah Slaczka, spoluzakladatel studia 5th Cell, které proslulo hlavně kreativní logicko-arkádovou sérií Scribblenauts pro Nintendo DS.

Čistě multiplayerový Hybrid ale na handheldy nemíří, objeví se totiž výhradně na konzoli Xbox 360. Na síti Xbox Live Arcade vyjde někdy v létě tohoto roku, a to za 1200 Microsoft bodů (15 dolarů). Na Hrej TV sledujte průvodce hrou:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama