f1-2012-bude-mit-vylepsenou-fyziku
Novinka F1 2012 bude mít vylepšenou fyziku

F1 2012 bude mít vylepšenou fyziku

Marek Švrkala

Marek Švrkala

27. 4. 2012 13:30
Reklama

Chlapíci z Codemasters by v dalším ročníku videoherní podoby závodů formule 1 zaujali nejen klasickými monopostmi, ale i vylepšenou fyzikou moderních vozů. „Jádro pudla spočívá v tom, jak jsme změnili aero vlastnosti a fungování tlumičů a pneumatik. To je pro dobrý pocit z řízení vozu klíčové,“ řekl Steve Hood z Codies a ještě zdůraznil význam vylepšeného kontaktu kol s povrchem.

Vše by měli pocítit nejen zkušení motorističtí nadšenci, ale i občasní hráči závodních titulů. „Vozy F1 jsou na vrcholu výkonu. Vzhledem k vysokým rychlostem je tak každá úprava znát. Vůz vám nyní přijde...nemůžu říct, že živější, protože to zní divně. Prostě je více v kontaktu se zemí,“ doplnil Hood.

Na upravenou fyziku formulí si budeme muset počkat do září, kdy F1 2012 vyjde pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Čekání si příznivci rychlých vozů budou moci ukrátit třeba u F1 Online: The Game, free-to-play odbočky série. Její uzavřená betaverze odstartuje v nejbližší době, a tak se do ní už můžete registrovat. Stačí vyplnit příslušný formulář na oficiálních stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama