saints-row-se-prodavalo-nad-ocekavani
Novinka Saints Row se prodávalo nad očekávání

Saints Row se prodávalo nad očekávání

Ondřej Švára

Ondřej Švára

18. 4. 2012 12:10
Reklama

Saints Row: The Third a UFC Undisputed 3. Tak se jmenují dvě hry, které v poslední době udělaly velkou radost společnosti THQ. Prodávaly se totiž velmi dobře, čili nedávno ukončený čtvrtý kvartál fiskálního roku skončí pro THQ lépe, než sama firma oficiálně předpokládala.

THQ očekávalo za poslední čtvrtrok příjem mezi 130 až 150 miliony dolarů, ve skutečnosti však získá asi 160 milionů. Lví podíl na tom má právě oblíbené Saints Row: The Third z konce loňského roku, kterého se do současnosti prodaly čtyři miliony kopií hry. To ji řadí mezi firemní bestsellery.

THQ může díky závěrečnému úspěchu ohlásit přibližně sedmdesátimilionový profit v hospodaření za celý uplynulý finanční rok. To je třikrát lepší výsledek než v roce předchozím a také dobrá zpráva také pro všechny zaměstnance, jež se loni museli rozloučit se svými 118 kolegy z Relicu a Vigil Games (Warhammer40K). Ty společnost propustila kvůli špatně ekonomické situaci. Začalo se o ní mluvit jako o firmě minulosti, šéf konkurenčního Take-TWO dokonce prohlásil, že THQ dává maximálně šest měsíců. Dnes se zdá, že vydrží přeci jen o něco déle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama