atlantic-city-ozije-ve-strategii-omerta
Novinka Atlantic City ožije ve strategii Omerta

Atlantic City ožije ve strategii Omerta

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 3. 2012 19:41
Reklama

Z tropického ráje v Karibiku do amerického Atlantic City dvacátých let minulého století. Právě takovým směrem zaveleli vývojáři z bulharského studia Haemimont Games. Po dokončení čtvrtého Tropica se vrhli na vývoj nadějné strategie Omerta – City of Gangsters. Hra, která byla oznámena na Game Develepers Conference v San Franciscu, by měla vyjít letos před Vánocemi, a to pro PC.

Hráč začne hezky od píky – jako imigrant plný ambiciźních snů se setká s tvrdou realitou kriminální hierarchie Atlantic City a pokusí se ji využít ve svůj prospěch. Zprvu budete malým zlodějíčkem, jakmile si ale vyděláte a získáte respekt, můžete budovat gang, který bude soupeřit s nepřátelskými mafiánskými partičkami. Jednou se pak možná stanete faktickým vládcem celého města.

Na dvaceti mapách zpracovaných podle historické předlohy vás čekají očekávané úkoly, jako je přepadení banky, zavraždění nepohodlného informátora nebo záchrana kamaráda z vězení. V těchto tahových misích (ve zbylé části hry řídíte své impérium) bude velmi důležité využívat systém krytí a stealth pohybu. Vedle patnáctihodinové single-playerové kampaně tvůrci příslíbili také kooperativní i kompetitivní multiplayerovové módy. Přikládáme čerstvý trailer a sadu obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama