ubisoft-oznamuje-rainbow-six-patriots
Novinka Ubisoft oznamuje Rainbow Six: Patriots

Ubisoft oznamuje Rainbow Six: Patriots

Erik Omar

Erik Omar

3. 11. 2011 18:21 2
Reklama

V kuloárech se o tom už nějakou dobu šuškalo, ale teprve až dnes to máme černé na bílem. Ubisoft oficiálně oznámil Tom Clancy’s Rainbow Six: Patriots, pokračování úspěšné série zaštítěné jménem autora fiktivní válečné literatury.

Titul je vyvíjen současně ve studiích Ubisoft Toronto a Ubisoft Red Strom, přičemž období, kdy by se měl R6: Patriots pro PC, PS3 a Xbox 360 objevit na pultech obchodů, bylo stanoveno na rok 2013.

V samotné hře se zhostíme protiteroristické jednotky (hratelné postavy by se měly střídat), která musí zastavit fanatickou skupinu „True Patriots“. Ta je nespokojná s tím, jak je jejich milovaná vlast špatně vedená, a tak se rozhodne jednat. Bohužel po svém, tj. skrze teroristické útoky.

Právě příběh by měl být hlavní devízou titulu. Především pak těžká morální rozhodnutí, která bude muset hráč učinit, mají ze hry udělat „etický hlavolam“.

Ubisoft dále láká na inovativní kooperativní multiplayer a nějakou formu implementace Kinectu; protože jak společnost slíbila na E3, všechny hry ze série TC musí až do odvolání podporovat pohybovou periferii Xboxu 360.

Více informací se objeví v novém čísle GameInformeru. První obrázky přebalů a působivé představovací video (neobsahuje opravdové záběry ze hry, jde pouze o koncept) najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama