i-am-alive-zije-bylo-znovuoznameno
Novinka I Am Alive žije! Bylo znovuoznámeno

I Am Alive žije! Bylo znovuoznámeno

Erik Omar

Erik Omar

29. 9. 2011 15:58
Reklama

Akční advetura společnosti Ubisoft I Am Alive (překlad: Jsem živ) svému názvu odporovala pomalu už od svého oznámení v roce 2008. Chvíli to sice vypadalo na rozjetí nové značky s ambicemi podobnými dnes již kultovní sérii Assassin's Creed, netrvalo však dlouho a zajímavá hra z postapokalitického světě odkráčela k ledu. Pak zase obživla, aby následně opět putovala do šuplíku.

Tam zůstala až do dnešního dne, kdy byla (hádejte co?) opět resuscitována a znovu-představena jakožto stahovatelný titul pro XBLA a PSN. Tříáčkový projekt si tak očividně musel utáhnout opasek. Namísto několika hodin dlouhé a komplexní hry nás pravděpodobně čeká vyhlazené a nějakým způsobem zaobalené něco, co vývojáři doposud stihli vytvořit. Na drouhou stranu, proč klukům z Ubisoftu nevěřit. Třeba se nakonec dočkáme hodně muziky za málo peněz. Jisti si budeme až v zime, kdy má hra launchovat.

Co se týče příběhu, máme se zhostit zatím bezejmenného přeživšího, který se ve spektakulárně zdevastovánem světě plném zohýbaného železa a spadlých mostů snaží najít svou ztracenou manželku a dceru.

„Nový-starý“ I Am Alive by měl být k dispozici někdy v zimě a to výhradně formou digitální distribuce skrze XBLA a PSN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama