zaklinac-2-0-prinese-novou-obtiznost
Novinka Zaklínač 2.0 přinese novou obtížnost

Zaklínač 2.0 přinese novou obtížnost

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 8. 2011 22:56
Reklama

Již tak povedený druhý díl videoherního dobrodružství zaklínače Geralta ještě vyšperkuje bezplatný patch, který hru přenese do verze 2.0. Zatím největší update přinese spoustu novinek, jež odhalili sami zaměstnanci CD Projektu Red ve vývojářském deníku (přikládáme jej). Pro většinu hráčů trochu s křížkem po funuse přijde tutoriál, kde si nováčci osvojí základní herní mechanismy. Zejména bojové techniky nebylo jednoduché zvládnout, a tak podrobný návod přijde vhod.

Naopak pro zkušenější pařany je určen nový stupeň obtížnosti. Nastavení Dark Mode se bude podobat obtížnosti Insane, ovšem narozdíl od ní bude možné hru ukládat. V Dark Mode hráči narazí na několik nových předmětů (Dark Items budou patřit k těm nejsilnějším v celé hře) a řadu dalších nových herních vlastností a prvků.

Třetí nejvýznamnější novinkou je survival Arena mód. V arkádovém duchu v něm Geralt bude bojovat se stále silnějšími nepřáteli útočícími postupně v jednotlivých vlnách. Zaklínač v těchto soubojích snadno získá zkušenosti a vyzkouší nové schopnosti. Arena je vedle tréninku boje zaměřena také na soupeření s ostatními hráči a vzájemné porovnánání nejlepších výsledků (podporováno bude umisťování highscore na Facebook).

Update dále přinese 20 různých menších oprav, které se týkají zejména technologické stránky projektu. Verze 2.0 bude obsahovat také všech devět už vydaných DLC balíčků. Update proběhne automaticky 29. září pomocí integrovaného systému. Na vyjmenované změny se mohou těšit rovněž majitelé Xboxu 360, kam port druhého Zaklínače dorazí někdy v první čtvrtině příštího roku. Tento termín vývojáři na GamesComu připomněli pěknou videoukázkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama