warface-zamiri-do-evropy-v-roce-2012
Novinka Warface zamíří do Evropy v roce 2012

Warface zamíří do Evropy v roce 2012

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 8. 2011 17:50
Reklama

Když Crytek loni v listopadu představoval F2P multiplayerovou střílečku Warface, oznámil, že je určena hlavně pro Asii, kde je distribuční model free-to-play nesmírně populární. Hra se nakonec dostane i na západní, tedy evropský i americký trh. „Toto rozhodnutí je dalším logickým krokem, abychom naši novou značku představili celosvětovému publiku, a tak ji ji přiblížili naší komunitě po celém světě,“ řekl Cevat Yerli, šéf Cryteku.

„Warface je next-gen free-to-play střílečka, která se kvalitou může srovnávat s AAA tituly. Máme vývojářský tým i technologie, abychom toto hráčům dokázali. Začínáme se silným partnerem v Asii, kde s free-to-play modelem získáme zkušenosti,“ uvedl ještě Yerli. Crytek je pak zúročí v roce 2012, kdy se Warface rozjede i v Evropě.

First-person střílečka od pobočky Cryteku v jihokorejském Soulu vedle tradičních PvP módů nabídne také speciální kooperativní mise, v nichž budou hráči bojovat proti společnému nepříteli. Na GamesComu tvůrci prezentovali nový trailer, kde můžete nasát první střípky z příběhu. Pokochejte se atmosférickým videem a těšte se na příští rok, kdy onlinovka běžící na CryENGINE3 odstartuje:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama