the-secret-world-odstartuje-v-dubnu
Novinka The Secret World odstartuje v dubnu

The Secret World odstartuje v dubnu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 8. 2011 16:08
Reklama

Své místo mělo na právě proběhlé konferenci Electronic Arts také MMO The Secret World. Funcom, který hru vydá v rámci programu EA Partners, konečně oznámil stěžejní datum – hra bude spuštěna v dubnu příštího roku. Zájemci o betaverzi se na oficiálních stránkách budou moci zaregistrovat už za 10 dní, tedy 26. srpna. „Pokrok, jaký momentálně ve vývoji děláme, umožňuje celému týmu, aby si užíval testování hry. Těšíme se, až vše ukážeme hráčům v nadcházející betě. Jejich reakce budou pro další vývoj projektu stěžejní,“ uvedl vývojář Ragnar Tørnquist z Funcomu.

„The Secret World není žádné typické fantasy MMO. V tomto světě je všechno pravda – mýty, legendy a spiknutí jsou reálné,“ pochlubil se dále Tørnquist a pokračoval: „Na GamesComu představíme velké bitvy hráčů proti hráčům. V Secret World nemáme žádné levely, žádné třídy, ale neuvěřitelně propracovaný systém vlastností, který vám umožní vytvořit přesně takovou postavu, za jakou chcete hrát.“

O konceptech hry jsme se přes slova zástupce Funcomu na konferenci zatím nedozvěděli prakticky nic nového. Koncept této onlinovky totiž nedávno podrobně shrnul Petr Strecker v preview. Na konferenci EA jsme ale viděli čerstvý CG trailer, který nás na tuto onlinovku ještě více navnadil. Sami jistě potvrdíte, že The Secret World vypadá skvěle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama