ea-sports-predstavili-dalsi-fifu-street
Novinka EA Sports představili další FIFU Street

EA Sports představili další FIFU Street

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 8. 2011 15:05
Reklama

Na úvod dnešní konference Electronic Arts během GamesComu divize EA Sports představila další fotbálek z řady FIFA Street, arkádovějšího spin-offu klasické FIFY. V pořadí už čtvrtý díl FIFA Street nabídne na začátku roku 2012 pouliční fotbalové zápasy v 35 lokacích po celém světě, mimo jiné v Londýně, Rio De Janeiru nebo Buenos Aires.

FIFA Street poběží na Impact enginu jako klasická FIFA, tvůrci ze studia EA Canada ve Vancouveru upozorňují hlavně na vyspělé vedení balónu pomocí funkce Street Ball Control, která umožní spoustu triků a speciálních pohybů při soubojích jeden na jednoho. Na své si prý přijdou jak hračičkové, tak milovníci silového fotbalu. Dále vylepšen má být systém vyskakování do vzduchu a nahrávání, které bude rychlé, intuitivní a zároveň přesné.

Pouliční fotbálek nabídne celou řadu herních módů, budete moci hrát klidně pouze proti jedinému bezejmennému soupeři, přožijete ale i vypjaté zápasy pětičlenných týmů sestavených z největších světových hvězd. Některé z nich byly dokonce natáčeny pomocí technologie motion capture. Podporováno bude samozřejmě hraní po internetu a různé sociální komunitní funkce (např. služba EA Sports Football Club a EA Season Ticket).

Chystané čtvrté pokračování FIFA Street se bohužel neobjeví na PC, ale pouze na konzolích Xbox 360 a PlayStation 3. Podívejte se na první obrázek, který sportovní šikulové z EA Sports uvolnili do světa. Přikládáme také čerstvé video:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama