formule-v-prohlizeci-a-zadarmo
Novinka Formule v prohlížeči a zadarmo!

Formule v prohlížeči a zadarmo!

Erik Omar

Erik Omar

12. 8. 2011 12:58 1
Reklama

Dostat se do kolotoče jménem Formule 1, ať už v kůži jezdce nebo manažera, musí být splněný sen. Ovšem přiznejme si, takový sen se splní jen hrstce vyvolených. Právě z toho důvodu tu jsou videohry, které člověku dokážou namluvit ledacos, třeba právě i to, že vlastní stáj Formule 1. Stejně jako dnes oznámená free2play onlinovka F1 Online: The Game od společnosti Codemasters.

Simulace F1 Online poběží v prohlížeči a nabídne vše, co obnáší licence společnosti FIA pro sezónu 2011; tedy všechny týmy, jezdce i okruhy. Vedle toho pak vývojáři nechají prostor i samotným hráčům a jejich kreativitě. Každý totiž bude mít možnost vytvořit si svůj vlastní tým se vším všudy a pak jej popřípadě prezentovat na sociálních sítích.

Samotné závodění bude viděno z ptačí perspektivy a i když je hra zatím ohlášena pouze pro PC a MAC (první kvartál 2012), dle dostupných obrázku (zatím pouze zde) by jí náramně slušela i verze pro iPad.

Více informací bychom se o F1 Online měli dozvědět na světově největší videoherní výstavě gamescom, která startuje příští týden v Německu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama