stronghold-3-nakonec-vyjde-az-na-podzim
Novinka Stronghold 3 nakonec vyjde až na podzim

Stronghold 3 nakonec vyjde až na podzim

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 7. 2011 16:32
Reklama

Nová vydavatelská společnost 7sixty nezahájila svou činnost zrovna nejšťastněji. Při oznámení první hry do svého portfolia – třetího dílu strategie Stronghold – totiž odhalila další odklad data vydání. Očekávaný strategický kousek tak vyjde až na podzim tohoto roku. Původně přitom už měl být dávno na pultech obchodů. Vývojáři z týmu Firefly Studios si ale vyžádali více času, aby hru dodělali podle svých představ, a tak byl termín přesunut na léto. Ani to ale nakonec hra nestihne. Důvody dalšího zdržení už sděleny nebyly.

Společnost 7sixty pouze sdělila, že chce své tituly vydávat jak klasicky krabicově, tak v digitálních distribučních obchodech. Jejím cílem je oslovit co nejvíce hráčů, takže můžeme očekávat, že se Stronghold 3 objeví na Steamu a zároveň také na konkurenčních sítích.

Stronghold 3 naváže na oblíbenou strategickou sérii, která v průběhu let zaznamenala pět milionů prodaných kopií. Tvůrci chtějí vylepšením hratelnosti třetího dílu oslovit jak zkušené hráče série, tak úplné nováčky. Do informačního pásu přikládáme množství obrázků a nedávno vydané video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama