vyberte-munici-do-tretiho-strongholdu
Novinka Vyberte munici do třetího Strongholdu

Vyberte munici do třetího Strongholdu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 11. 2010 18:37 1
Reklama

Fanoušci strategické série Stronghold jistě dobře vědí, že se chystá její třetí řadový díl. Bohužel jsme o něm od léta, kdy byl oznámen, prakticky neslyšeli. Není se ale třeba obávat, vývojáři ze studia FireFly pilně pracují a připravují hru pro PC na vydání v první čtvrtině příštího roku. Dnes se na oficiálním kanálu Strongholdu 3 na Facebooku objevila zajímavá anketa. Hráči v ní mohou zvolit zvíře, které se objeví jako munice ve hře.

„Středověká obléhání byla často dlouhá období, kdy lidé nic nedělali,“ vysvětloval Simon Bradbury, jeden z designerů ve studiu Firefly. „Obléhatelé občas katapultovali různé věci přes hradby. Doufali totiž, že do hradu zanesou nemoci, paniku a přitom se ještě dobře pobaví. V sérii máme tradičně mrtvou krávu, kterou lze použít jako náboj pro trebuchet. Ve Strongholdu 3 bude mít hráč daleko širší výběr.“

Ovlivnit jej lze v anketě na Facebooku. Vybírat můžete ze senilního oslíka, vzteklých vyder, vysloužilého cvičeného medvěda a nebo z pytle nemocných jezevců. Ať už zvolíte cokoli, čeká vás v regulérním třetím dílu série Stronghold humorný herní prvek, jenž možná bude mít až nečekanou účinnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama