sony-odsouva-sve-pohybove-ovladani
Novinka Sony odsouvá své pohybové ovládání

Sony odsouvá své pohybové ovládání

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

20. 1. 2010 10:29
Reklama

Kromě samotné firmy Sony snad nikdo nevěřil tomu, že plánované datum vydání jejích pohybových ovladačů se skutečně stihne v prvním čtvrtletí letošního roku. A vida, z roku 2010 neuplynul ještě ani měsíc a máme tu tiskovou zprávu, která hlásí zpoždění. Přesné důvody sice neznáme, ale stačí si přečíst větu "Rozhodli jsme se posunout vydání pohybového ovladače na období podzimu 2010, kdy budeme schopni hráčům nabídnout pestrou nabídku nejrůznějších her."

To se, podle jednoduché úvahy, dá přeložit do srozumitelného jazyka tak, že Sony by na jaře zkrátka neměla dostatečné množství her, které by novou periferii podporovaly a proto se rozhodla vydání raději uměle pozdržet, ačkoliv samotná technologie se zdá být připravená k okamžitému vypuštění na trh.

Server VG247 navíc vedle této zprávy přišel ještě z informací, že včera námi zmíněný název Arc je již finálním označením "tyčí se svítícími bambulemi" a odvolává se při tom na sice anonymní, ale spolehlivý zdroj. Kdo ví, zda je to skutečně pravda, nicméně závěr roku má už teď pevně daný scénář - bitvu o hráčské peněženky proti sobě svedou obě dvě pohybové technologie v přímém souboji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama