kojima-by-rad-udelal-treti-zone-of-the-enders
Novinka Kojima by rád udělal třetí Zone of the Enders

Kojima by rád udělal třetí Zone of the Enders

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

15. 10. 2009 14:36 2
Reklama

Hideo Kojima možná může prohlašovat na všechny strany jak je MGS: Peace Walker přelomovou hrou a všichni bychom ji měli považovat za pátý díl celé série, ale jeho srdce zřejmě tluče někde úplně jinde. Serveru CVG totiž poskytl vyjádření, v němž naplno přiznává, že jeho největším přáním v současné době je udělat pokračování série Zone of the Enders.

"Spousta hráčů nám volá a ptá se, zdali nechystáme třetí díl. A musím přiznat, že my tu hru také máme rádi a vždycky jsme uvažovali o tom, že ji jednou vytvoříme i pro novou generaci konzolí. Problém je v tom, že můj tým Kojima Productions má rozplánováno spoustu věcí, které musí být dokončeny, mezi nimiž samozřejmě je další Zone of the Enders.A ty ostatní věci prostě teď mají vyšší prioritu. Samozřejmě nemohu zaručit, že se tak skutečně stane, ale pravdou je, že nad dalším dílem uvažujeme opravdu velmi silně."

Pokud nevíte co vlastně Zone of the Enders je, tak si sežeňte PS2 a vyražte do nějakého lépe zásobeného bazaru. Pokud budete mít štěstí, tak tam na tuto střílečku s obrovskými roboty natrefíte a rozšíříte si videoherní obzory. A vzhledem k tomu, že první dva díly (ok, byl ještě jeden na GameBoy Advance, ale ten se nepočítá!) byly hodně založeny na působivé vizuální stránce, tak přechod na nový hardware, který se skrývá v PS3 by jistě celé sérii vlil novou krev do žil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama