Společnost Take-Two Interactive oznámila další odklad tahovky Marvel’s Midnight Suns
i Zdroj: Firaxis / 2K Games
Marvel’s Midnight Suns Novinka Společnost Take-Two Interactive oznámila další odklad tahovky Marvel’s Midnight Suns

Společnost Take-Two Interactive oznámila další odklad tahovky Marvel’s Midnight Suns

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 8. 2022 09:00

Marketingová kampaň kolem Marvel’s Midnight Suns sice v posledních týdnech nabírala na obrátkách, taktické RPG totiž mělo dorazit už 7. října. To už ale neplatí. Hra byla znovu odložena.

Reklama

  • Marvel’s Midnight Suns v říjnu nedorazí
  • Hra vyjde v aktuálním fiskálním roce, ale pouze na PC, Xbox Series a PS5

Odklad vyplývá ze zprávy ohledně finančních výsledků společnosti Take-Two Interactive. Ke zveřejnění náhradního termínu nedošlo, počítá se ale s tím, že hra vyjde do konce aktuálního fiskálního roku, tedy nejpozději v březnu 2023. To ovšem platí pouze pro některé platformy. “Titul vyjde později v rámci tohoto fiskálního roku, a to na PC, Xbox Series X|S a PlayStation 5. Verze pro Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch budou následovat později,” stojí v prohlášení ze strany Take-Two.

Na oznámení následně navázalo i studio Firaxis, které nabídlo jisté vysvětlení. Stejně jako v případě jiných odkladů se můžete dočíst, že autoři potřebují více času, aby doručili ten nejlepší možný zážitek. K tomu také zaznělo, že jde zatím o největší projekt, na němž kdy pracovali.

Midnight Suns tím pádem mohou nabrat až roční zpoždění. Hra totiž měla původně vyjít už letos v březnu, autoři však potřebovali více času kvůli rozšíření příběhu, tvorbě dalších filmečků a celkovému začištění, takže došlo k odkladu na říjen. Skoro to vypadá, že jim superhrdinská tahovka pod rukama pořádně nabobtnala. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama