PC verze Ghost of Tsushima odhalila hardwarové požadavky
i Zdroj: SuckerPunch
Ghost of Tsushima Novinka PC verze Ghost of Tsushima odhalila hardwarové požadavky

PC verze Ghost of Tsushima odhalila hardwarové požadavky

Dominik Tománek

Dominik Tománek

17. 4. 2024 16:30 1

Samurajská akce Ghost of Tsushima už brzy zamíří na PC. PlayStation společně s hrou oznamuje i nový overlay, režim cross-play a propojení trofejí.

Reklama
Reklama

Vydání PC verze oblíbené samurajské akce Ghost of Tsushima se pomalu a jistě blíží. Už 16. května budou moct počítačoví hráči objevovat krásy japonského ostrova Cušima. Sony navíc potvrdila nový překryvný systém PlayStation, který bude přicházet společně s PC porty, a jako první jej příští měsíc použije právě Ghost of Tsushima. Na počítačích s Windows se k němu dostanete buď z nabídky ve hře, nebo stisknutím kláves „Shift + F1“, čímž se zobrazí nová obrazovka s vaším profilem PSN, seznamem přátel a trofejemi. 

Sony také uvedla, že PC verze hry Ghost of Tsushima bude obsahovat stejnou sadu trofejí jako verze pro PS5. Pokud používáte stávající účet PSN s odemčenými trofejemi z PS5, automaticky se objeví i na PC. Ti, kteří chtějí mít lov trofejí na PC oddělený, budou muset použít jiný účet. K dispozici budou nicméně i achievmenty ze Steamu nebo Epic Games Storu. Použití PlayStation účtu je dobrovolné a není vyžadované ani k hraní multiplayeru. V PC portu bude samozřejmě i rozšíření Iki Island, které obsahuje kooperativní režim Legends. Ten umožňuje cross-play, takže po přihlášení do svého PSN účtu budete moc hrát s přáteli na konzolích. 

Společně s tím jsme se dozvědli i HW požadavky. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama