The Sims 5 bude zřejmě více online
i Zdroj: EA / Maxis
Novinka The Sims 5 bude zřejmě více online

The Sims 5 bude zřejmě více online

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 2. 2020 13:46 2
Reklama

Čtvrtý díl populární simulace života The Sims brzy oslaví svých šest let, je tedy nasnadě, že jeho vývojový cyklus pomalu spěje ke konci. CEO EA Andrew Wilson v nedávném rozhovoru s investory zmínil potenciální detaily o připravovaném pátém, díle. S informací přišel dedikovaný server Simscomunity.

Původně otázka směřovala k existenci plánů na navázání na online výlet značky The Sims z let 2002 až 2008. Wilson sice možnost čistě online titulu popřel, na druhou stranu ale sdělil, že studio Maxis dlouhodobě uvažuje o implementaci sociálních a online prvků přímo do nového pokračování série. Jistá forma multiplayeru byla pochopitelně součástí hry už delší dobu, jednalo se ale především o formy sdílení vytvořených postav a nemovitostí.

„S tím jak (studio) Maxis přemýšlí nad The Sims pro novou generaci - meziplatformní hraní a využití cloudu pro sousedství, se zachováním věrnosti naší inspiraci, kreativitě, sebezušlechťování, motivacím - tenhle způsob sociálních interakcí a soutěžení podobný tomu, co ve skutečnosti byl součástí The Sims Online před spoustou let, se do budoucna postupně stane součástí zážitku z The Sims,” láká fanoušky Wilson.

„Velmi se těšíme. Tohle je hra, která ve své vlastní kategorii vlastně nemá konkurenci, protože přináší zážitky a plní hráčům specifická přání, a také proto že má do budoucna obrovský potenciál růst,“ dodává.

Je tedy pravděpodobné, že se do budoucna online zážitek z péče o virtuální rodinu prohloubí. Otázkou zůstává kdy, a v jaké formě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama