Samurajské dobrodružství Ghost of Tsushima dorazilo na PC
i Zdroj: PlayStation Studios / Sucker Punch Productions / Nixxes Software
Ghost of Tsushima Novinka Samurajské dobrodružství Ghost of Tsushima dorazilo na PC

Samurajské dobrodružství Ghost of Tsushima dorazilo na PC

David Bernard

David Bernard

16. 5. 2024 19:00 1

Ghost of Tsushima, dříve exkluzivní samurajské dobrodružství zasazené do feudálního Japonska, dorazilo po necelých čtyřech letech také na počítače, a to rovnou ve verzi Director's Cut. Tvůrci k příležitosti vydání přispěchali se startovní upoutávkou.

Reklama

  • Ghost of Tsushima dorazilo na PC
  • Samurajské dobrodružství vychází ve verzi zvané Director's Cut
  • Ta obsahuje příběhové rozšíření Iki Island a kooperativní mód Legends
  • Tvůrci slibují podporu širokého spektra hardwaru
  • Samozřejmostí je odemčené snímkování a podpora nejnovějších grafických technologií

PC hráči, kteří si brousili zuby na dříve exkluzivní samurajskou akci Ghost of Tsushima, se po téměř čtyřech letech konečně dočkali. Velmi kladně hodnocený titul od amerického studia Sucker Punch Productions dnes dorazil na počítače, a to rovnou ve verzi Director's Cut. Ta mimo hlavní příběh obsahuje i rozšíření s názvem Iki Island a kooperativní mód Legends. K příležitosti vydání přispěchali tvůrci se startovní upoutávkou.

Na vzniku PC portu se mimo Sucker Punch Productions podílely i studia Nixxes Software a PlayStation Studios. Autoři slibují rozsáhlé možnosti nastavení, díky kterým si bude samurajské dobrodružství možné užít na širokém spektru hardwarových sestav, a to včetně přenosných konzolí, jakou je například Steam Deck. Samozřejmostí je odemčené snímkování, podpora ultraširokých rozlišení a nejnovějších grafických technologií NVIDIA DLAA, NVIDIA Reflex, NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 a Intel XeSS. České hráče poté zcela jistě potěší lokalizace ve formě titulků, která v kombinaci s japonským dabingem zajistí opravdu imerzivní zážitek. Pokud vlastníte herní ovladač PlayStation DualSense, můžete si po jeho připojení k PC užívat vtahující haptickou odezvu.

PC verze Ghost of Tsushima odhalila hardwarové požadavky
i Zdroj: SuckerPunch

PC verze Ghost of Tsushima odhalila hardwarové požadavky

Samurajská akce Ghost of Tsushima už brzy zamíří na PC. PlayStation společně s hrou oznamuje i nový overlay, režim cross…

17. 4. 2024 16:30
1
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama