Super Mega Baseball 4 v prvním traileru slibuje… super mega baseballovou zábavu
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka Super Mega Baseball 4 v prvním traileru slibuje… super mega baseballovou zábavu

Super Mega Baseball 4 v prvním traileru slibuje… super mega baseballovou zábavu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 5. 2023 15:13

Fanoušci pálek a čtyř met se můžou věnovat sérii MLB The Show, pokud ale hledají spíše arkádovou zábavu, zajímavou alternativou je už několik let Super Mega Baseball. Ten letos vyjde s číslovkou čtyři a přinese pár zajímavých novinek.

Reklama

  • Super Mega Baseball 4 vyjde 2. června na všechny platformy
  • Přinese přes 200 baseballových legend a typickou arkádovou hratelnost

Ustálené značky využilo vydavatelství EA, kterému v portfoliu baseball posledních osmnáct let chyběl. Od letoška se tedy stará o vydávání, zatímco vývoj zůstává v rukou studia Metalhead Software. Oproti realističtějšímu The Show se hráči v Super Mega Baseball dočkají postaviček s obřími hlavami a značně přehnané hratelnosti. Kromě fiktivních sportovců a týmů je v nabídce také přes 200 historických hráčů - veteránů, jmenovitě Vladimir Guerrero, Hank Aaron, Babe Ruth, Ozzie Smith nebo Jason Giambi.

“Vrací se typická kombinace arkádového stylu a strhující hloubky hry a baseball je větší a lepší než kdy dřív. Nejnovější titul navíc přináší dosud nejvýraznější vylepšení prezentace série s úchvatnými novými vizuálními efekty všeho - od animací přes postavy až po stadiony, a také fantastický zvuk, od dugoutu až po tribuny. Na základě zpětné vazby komunity přináší Super Mega Baseball 4 celou řadu nových a fanoušky požadovaných funkcí, které hloubku, včetně rozšířeného systému vlastností s Team Chemistry, Shuffle Draft a 6 zcela nových stadionů,” vyjmenovává klíčové prvky oficiální tisková zpráva.

Hra také láká na meziplatformní a mezigenerační hraní. Na hřišti si to tedy rozdají majitelé Xboxu One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch a PC, a to už 2. června.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama