Football Manager Mobile 2023 je tady. Předběžná registrace je k dispozici pro iPhony i Android
i Zdroj: SEGA / FM 23 press kit
Mobilní hraní Football Manager 2023 Novinka Football Manager Mobile 2023 je tady. Předběžná registrace je k dispozici pro iPhony i Android

Football Manager Mobile 2023 je tady. Předběžná registrace je k dispozici pro iPhony i Android

Jakub Fišer

Jakub Fišer

13. 10. 2022 12:00

Nejlepší taktická manažerská fotbalová hra – Football Manager od SEGA – ve svém posledním ročníku již brzy dorazí na mobilní platformy. Odhalila to předběžná registrace na iOS a Android.

Reklama

  • Football Manager Mobile 2023 je již k mání pro iOS/iPadOS za 249 Kč
  • Androidová verze si ještě musí počkat, ta zatím v předprodeji není
  • Oficiální kanál odhalil také práci na osekanější mobilní verzi Touch

Mobilní iterace Football Manager 2023 nabídne téměř totožný zážitek jako velká desktopová verze, vyznačuje se ale příjemnějším ovládáním na dotykových obrazovkách tabletů a telefonů. Hratelnost je díky tomu rychlejší, svižnější, stále ale máte možnost dopodrobna organizovat svůj tým k úspěchu.

Football Manager 2023 Mobile si můžete již nyní předobjednat na telefonech a tabletech s Androidem i iOS/iPadOS, a to na oficiálních stránkách hry.

Zatímco verze pro iPhony a iPady již prakticky je v předprodeji za 249 Kč, androidová verze nabízí pouze předběžnou registraci a na oficiální cenu si tak ještě musíme počkat. Bude ale nejspíš velice podobná. Oficiální datum vydání hry je 8. listopadu 2022.

Oficiální web Football Manager zároveň odhaluje, že brzy dorazí také verze Touch – ta nejjednodušší a nejméně propracovaná verze Football Manageru. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama