AKTUALIZACE: Tvůrci Returnal lákají na zítřejší tajuplné oznámení
i Zdroj: Housemarque
Novinka AKTUALIZACE: Tvůrci Returnal lákají na zítřejší tajuplné oznámení

AKTUALIZACE: Tvůrci Returnal lákají na zítřejší tajuplné oznámení

Dominik Tománek

Dominik Tománek

29. 4. 2024 18:00

Studio Housemarque, vývojáři titulů jako Returnal nebo Resogun, lákají na zítřejší mysteriózní oznámení.

Reklama

Aktualizace:

Studio Housemarque oznámilo, že novou věcí je komiks ze světa Returnal. Returnal: Fallen Asteria vyjde pod hlavičkou Dark Horse a dostal i vlastní animovanou verzi první čísla. 

Původní zpráva:

Na oficiálním účtu studia Housemarque se dnes objevil obrázek páru očí na rozbitém skle, který byl doprovázen nápisem „zítra“. Fanoušci rychle dedukovali, že oči jsou identické s očima Selene, hlavní hrdinky hry Returnal. Na druhou stranu obrázky v upoutávce mohou být záměrně zavádějící, aby fanoušky zmátly a upozornily na zcela novou značku. Housemarque jsou známí svou pověstí inovátorů, což by se mohlo projevit v nečekaném žánru nebo herním zážitku. Naštěstí na odhalení nemusíme čekat dlouho.

V roce 2022 studio Housemarque oznámilo, že jejich dalším titulem bude úplně nová značka. To by však nutně nevylučovalo možnost dalších DLC k Returnalu. Od vydání Returnalu v dubnu 2021 zítra uplyne 3 roky a pro studio se toho hodně změnilo, včetně toho, že ho jen o pár měsíců později koupila společnost Sony a následně provedla port na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama