Gray Zone Warfare má datum vydání předběžného přístupu. Česká střílečka dorazí už zítra
i Zdroj: Madfinger Games
České hry Gray Zone Warfare Novinka Gray Zone Warfare má datum vydání předběžného přístupu. Česká střílečka dorazí už zítra

Gray Zone Warfare má datum vydání předběžného přístupu. Česká střílečka dorazí už zítra

Dominik Tománek

Dominik Tománek

29. 4. 2024 15:45

Brněnské studio Madfinger Games oznámilo datum vydání očekávané taktické střílečky v režimu předběžného přístupu. Chystáte se vyrazit také?

Reklama

Na konci minulého roku představilo brněnské nezávislé herní studio Madfinger Games svou první PC hru Gray Zone Warfare. Tato taktická střílečka, která kombinuje arkádovou hratelnost s více simulátorovým přístupem, vás zavede na fiktivní ostrov v jihovýchodní Asii, který se kvůli tajemné události dostal do karantény. Dosud nebylo známo, kdy se do Gray Zone Warfare hráči podívají, ale to se dnes změnilo s oznamovacím trailerem, který láká na datum 30. dubna.

Gray Zone Warfare bude možné pořídit na Steamu ve čtyřech různých edicích. Nejlevnější, Standard edice, stojí 34,99 dolarů (cca 825 Kč), zatímco nejdražší vyjde na 99,99 dolarů (cca 2300 Kč) a přináší samozřejmě největší množství bonusů. Hra se odehrává v otevřeném světě a díky možnostem nejnovějšího Unreal Engine 5 nabídne realistický vizuál a imerzivní taktickou hratelnost, ve které se vydáte do boje ve jménu jedné ze tří frakcí, buď sami, nebo až ve čtyřčlenných skupinách.

Finální datum vydání ještě není známé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama