Diablo IV vítá čtvrtou sezónu
i Zdroj: Blizzard Entertainment, Inc.
Diablo IV Novinka Diablo IV vítá čtvrtou sezónu

Diablo IV vítá čtvrtou sezónu

David Bernard

David Bernard

15. 5. 2024 13:40

Do Diablo IV dorazila během včerejšího večera v pořadí již čtvrtá sezóna. Tvůrci se tentokrát primárně zaměřili na reimaginaci systémů spjatých s výbavou, ale těšit se můžete i na nový endgame obsah.

Reklama

  • Do Diablo IV dorazila čtvrtá sezóna s názvem Loot Reborn
  • Tvůrci se zaměřili na reimaginaci systémů spjatých s výbavou
  • Novinkou je systém Tempering a endgame obsah v podobě aktivity The Pit
  • Změn doznala i aktivita Helltides
  • Premisa sezóny se točí okolo frakce Iron Wolves
  • Tvůrci konečně reagují na zpětnou vazbu hráčů

Když na počátku loňského června vyšlo dlouho očekávané čtvrté pokračování kultovní ARPG série Diablo, po prvotním nadšení následovala studená sprcha v podobě problematického a nezáživného endgame obsahu. Kvalitu prvních tří herních sezón lze následně označit přinejmenším za kolísající. Vývojáři ze studia Blizzard Entertainment jsou si svých chyb vědomi a zdá se, že se s příchodem čtvrté sezóny, která dorazila během včerejšího večera, situace obrací k lepšímu. 

Čtvrtá sezóna nese název Loot Reborn. Tvůrci se tentokrát primárně zaměřili na reimaginaci systémů spjatých s výbavou. Novinkou je systém zvaný Tempering, díky kterému bude možné vytvářet opravdu zajímavé předměty. Tedy za předpokladu, že při likvidaci démonů získáte vámi vytoužený recept. Codex of Power (knihovna aspektů) doznal designových změn a správa inventáře by měla být o poznání příjemnější. Milovníci endgame obsahu jistě ocení novou aktivitu The Pit, která otestuje sílu vaší postavy. Pokud rádi trávíte čas zabíjením pekelníků v tzv. Helltides, radost vám udělají změny, ke kterým vývojáři přistoupili. V případě, že máte z dřívějšího hraní dokončenou příběhovou kampaň, můžete se do Helltides vypravit již na první úrovni. Se čtvrtou sezónou přichází i nová příběhová linka Call of the Wolves. Ta se věnuje frakci Iron Wolves, kterou si můžete pamatovat z předchozích dílů série. Díky výše uvedeným změnám a novému obsahu se zdá, že se tvůrci konečně rozhodli reagovat na zpětnou vazbu od hráčů. Snad jim tento přístup vydrží i nadále. Diablo IV vyšlo 5. června 2023, a to na PC a současnou i minulou generaci herních konzolí. Hra je součástí předplatitelské služby Xbox Game Pass.

Diablo 4 brzy dorazí do služby Xbox Game Pass
i Zdroj: Blizzard

Diablo 4 brzy dorazí do služby Xbox Game Pass

Diablo 4 bude prvním titulem Activision Blizzard, který se objeví v předplatném služby Xbox Game Pass, uvedla prezidentka…

16. 2. 2024 10:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama