Zaklínač s vydáním seriálu opět ožívá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač s vydáním seriálu opět ožívá

Zaklínač s vydáním seriálu opět ožívá

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 12. 2019 15:06 20
Reklama

Před pár dny vypustil Netflix do své nabídky velmi očekávaný seriál inspirovaný knižní sérií Zaklínače. Velkým překvapením bylo určitě to, že jsme se nedočkali pouze jednoho dílu, ale rovnou celé série. I přes počáteční obavy se ale dílo v očích fanoušků povedlo. Je tak jasné, že se nyní o celé sérii mluví, a to ve všech odvětvích.

Zaklínače 3 si v reakci na vydání seriálu opět rozehrálo tisíce fanoušků, a hra na Steamu překonala i RDR 2. V době psaní Zaklínače hraje téměř 67 tisíc hráčů. V sekci Fantasy na Amazonu jasně vévodí knihy o Zaklínači, a v celkovém žebříčku nejoblíbenějších knih se na 34. místě umístila The Witcher kolekce. Obecně se tak Sapkowski stal na Amazonu 2. nejpopulárnějším knižním autorem, hned za J.K. Rowling

I sám Sapkowski se vyjádřil k seriálu, respektive k tomu, jak si vede Henry Cavill jakožto Zaklínač. „Jsem nadšen z toho, jak Henry Cavill ztvárnil Zaklínače. Je to skutečný profesionál. Stejně, jako Viggo Mortensen zahrál Aragorna v Pánu Prstenů, stejně tak hraje Henry Geralta v Zaklínači.“ Zaklínač tak opět ožívá, pomáháte tomu i vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama