Statisíce hráčů si multiplayer Halo Infinite nejspíše vyzkouší už příští víkend
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka Statisíce hráčů si multiplayer Halo Infinite nejspíše vyzkouší už příští víkend

Statisíce hráčů si multiplayer Halo Infinite nejspíše vyzkouší už příští víkend

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 7. 2021 08:27

343 Industries se po předešlém upozornění na přípravu preview verze Halo Infinite vrací s další sadou informací. Dle aktuálních novinek bude část multiplayerového obsahu zřejmě pro vybrané hráče zpřístupněna už koncem příštího týdne.

Reklama

  • Vývojáři z 343 Industries oznámili, že preview Halo Infinite začne zřejmě už příští víkend
  • Test nabídne trojici map, jeden PvE režim a dvanáct zbraní
  • Zváni budou pouze vybraní členové programu Halo Insider

Webová stránka Halo Waypoint, na kterou vývojářské studio už v minulosti upozorňovalo jako na místo, kde se lze dozvědět oficiální informace o Halo Infinite, uveřejnilo detaily k chystanému testu.

Multiplayerové preview Halo Infinite bude podle vývojářů pro statisíce vybraných členů Halo Insider odstartováno už příští víkend. Ve svém plném rozsahu nabídne hra zatím jeden herní režim, stavící proti sobě 4 živé hráče a 4 AI nepřátele, tucet zbraní a trojici arénových map – Bazaar, Recharge a Live Fire.

Jak členové studia dále zmiňují, první preview test v prvé řadě slouží k vytížení serverů a zjištění zásadních technických problémů, které by mohla hra ukrývat. Vlastní hlášení chyb a námětů z řad hráčů, byť vítáno, je v tento moment tedy až na druhém místě.

Co se dalšího testování týče, zde 343 slibují, že nadcházející měsíce přinesou řadu dalších příležitostí. Dočkat bychom se měli jednak většího počtu přizvaných hráčů i rozmanitějších aktivit po stránce obsahu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama