IKEA představuje spolupráci s ASUS ROG. Chystá řadu nábytku pro hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka IKEA představuje spolupráci s ASUS ROG. Chystá řadu nábytku pro hráče

IKEA představuje spolupráci s ASUS ROG. Chystá řadu nábytku pro hráče

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 9. 2021 09:55

Švédský nábytkářský gigant IKEA představil novou řadu nábytku a doplňků určených primárně pro hráče. Na přípravě spolupracuje se společností ASUS Republic of Gamers, jde o kombinaci klasických produktů IKEA s novým designem, upravených produktů i zcela nových předmětů. Do prodeje by se novinky měly dostat globálně (tedy snad i v České republice) už v říjnu.

Reklama

  • IKEA začne příští měsíc prodávat řadu nábytku a doplňků pro hráče
  • Jde o spolupráci s ASUS ROG
  • Nabízí divočejší i umírněnější design za vyšší i nižší ceny

Páteř nabídky tvoří herní židle v různých designech a futuristicky laděné kancelářské/herní stoly. Jeden ze stolů má automaticky upravitelnou výšku. Dále jde o pojízdný podstavec na stolní počítač a různá úchytná zařízení na sluchátka, hrnky nebo kabeláž a příslušenství. Součástí jsou také stylizované děrované desky, pomocí kterých může uživatel skladovat nebo vystavovat konkrétní předměty na stěně.

Zdá se, že většina vybavení dovolí sestavit dvě varianty pokojů. Jednu černou s motivy, určenou spíše pro vyznavače divočejšího designu a RGB světel, a jednu bílou, usedlejší, pro fanoušky skandinávského stylu bydlení.

Hráčský pokoj z IKEA může vypadat celkem střídmě
i Zdroj: Hrej.cz
Hráčský pokoj z IKEA může vypadat celkem střídmě

Oficiální české ceny zatím nejsou dostupné, v lokálním katalogu je dostupný jen zlomek zahraničních produktů. Například britská mutace obchodu nabízí základní herní stůl UTESPELARE za 99 liber (v přepočtu zhruba 2900 korun) a lepší, elektronicky polohovatelný stůl UPPSPEL za 450 liber (v přepočtu zhruba 13 300 korun). Herní židle se pohybují v rozpětí od 45 (1330 korun) do 129 liber (3800 korun).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama