Bezplatné rozšíření obohacuje kooperativní řežbu Warhammer: Vermintide 2
i Zdroj: Fatshark
Warhammer: Vermintide 2 Novinka Bezplatné rozšíření obohacuje kooperativní řežbu Warhammer: Vermintide 2

Bezplatné rozšíření obohacuje kooperativní řežbu Warhammer: Vermintide 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 4. 2021 12:30

Švédské studio Fatshark oznámilo, že je již k dispozici další DLC pro fantasy rubačku Warhammer: Vermintide 2. Rozšíření s podtitulem Chaos Wastes je navíc zcela zdarma.

Reklama

  • Chaos Wastes vnáší do hry rogue-lite elementy
  • Hráči si budou plánovat expedice, čím více zariskují, tím větší získají odměnu
  • Rozšíření je zatím k dispozici hráčům na PC, na konzole dorazí později

Kooperativní řežba je skrze rozšíření obohacena o nový režim postavený na rogue-lite elementech. Skupina válečníků se pustí do náročné expedice – čím dále se dostanou, tím větší získají odměnu. Pokud ovšem neuspějí, přijdou o všechno.

Autoři rozšířili svět Warhammeru o 15 nových lokací, na hráče čekají ledové koridory, vysoké hory i zdánlivě opuštěné rozvaliny. Úkolem je najít bájnou ciadelu, o které dobrodruzi zatím slýchávali pouze v babských povídačkách.

Dojde také na prokletá prostranství, kde úřadují neobyčejně silní neřádi. Válečníci budou muset přizpůsobit styl boje, aby ze šlamastiky vyvázli se zdravou kůží, asi netřeba dodávat, že kooperace s bratry ve zbrani je klíčem k úspěchu.

Vývojáři zapracovali také na integraci Twitche, jde tedy o ideální materiál pro všechny streamery. V tomto režimu mají diváci možnost ovlivnit dění na obrazovce prostřednictvím chatu, kde hlasují o dalším průběhu.

Bezplatný update je zatím k dispozici pouze pro hráče na PC, konzolové verze dle slov autorů obohatí hned, jak to bude možné.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama