Strastiplný život v časové smyčce předvádí gameplay ukázka z Twelve Minutes
i Zdroj: Hrej.cz
Twelve Minutes Novinka Strastiplný život v časové smyčce předvádí gameplay ukázka z Twelve Minutes

Strastiplný život v časové smyčce předvádí gameplay ukázka z Twelve Minutes

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 5. 2021 12:48

Thriller Twelve Minutes přinese příběh mladého páru, který se odehrává uvnitř malého bytu. Veškeré dění je zabaleno do krátké časové smyčky, kterou se hráči musí snažit přerušit. Jak to celé funguje, vysvětluje nová gameplay ukázka.

Reklama

  • Záběry vysvětlují základní principy
  • K ukázce poskytl komentář autor hry – Luis Antonio

Záběry přinesl server IGN, komentář pak poskytl autor Luis Antonio. V šesti minutách názorně předvádí, jak smyčka funguje. Večer s manželkou bohužel naruší agresivní policista, který evidentně jedná na vlastní pěst a hlavně mimo hranice zákona, což oba pocítí na vlastní kůži.

Může se stát, že některá z postav přijde o život. V takovém případě dojde k restartu, manžel si ale zachová vzpomínky na předešlé dění. Ty může následně využít k pokusu zvrátit nepřízeň osudu a zachránit sebe i manželku. Před příchodem policisty se tedy může vybavit kuchyňským nožem a schovat se v koupelně. Jak ale závěr ukázky dokládá, ani v takovém případě nemusí mít vyhráno.

Je zajímavé, že Antonio původně počítal s tím, že se hrdina bude pohybovat po městě, nakonec se ale rozhodl pro kompaktnější zážitek, vše se tedy skutečně odehrává pouze v místnostech jednoho bytu. Hra by měla vyjít ještě letos, zatím ale není stanoven přesný termín.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama