Trailer předvádí vylepšení, která přijdou s remasterem Total War: Rome
i Zdroj: Hrej.cz
Total War: Rome Remastered Novinka Trailer předvádí vylepšení, která přijdou s remasterem Total War: Rome

Trailer předvádí vylepšení, která přijdou s remasterem Total War: Rome

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 4. 2021 10:19

Fanoušky série Total War koncem března potěšila informace, že se již brzy objeví remaster třetího dílu. Návrat do Říma proběhne už za necelé dva týdny, nový trailer předvádí, co vylepšená verze nabídne.

Reklama

  • Remaster nabídne 16 nových hratelných frakcí
  • Autoři upravili možnosti práce s kamerou
  • Pro nováčky je připraven moderní tutoriál

Ukázka se zaměřuje především na detaily, které výrazně zlepší zážitek z hraní. Upravená kamera poskytne lepší přehled nad bitevním polem, ale také v rámci politické mapy. Během bitvy lze využít poloviční rychlost plynutí času, můžete se tedy kochat zpomalenými záběry.

Obdivovat můžete kupříkladu jednu z nových frakcí, do remasteru jich autoři přidali hned 16. Výběr tedy bude daleko rozmanitější. Vývojáři myslí i na úplné nováčky, připravili moderní tutorial a průvodce hrou. Zkrátka ale nepřijdou ani veteráni, kteří si chtějí se vším všudy zavzpomínat na staré časy v sérii Total War, pro ně je připraven soubor klasických pravidel.

Total War: Rome Remastered vyjde 29. dubna na PC. Krom základní hry obsahuje i DLC Alexander a Barbarian Invasion. Majitelé původní hry se mohou těšit na výraznou slevu, do 31. května si mohou remaster zakoupit za polovic.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama