Titanfall nyní obhospodařují pouze dva lidé. Zbytek vývojářů se soustředí na Apex Legends
i Zdroj: Hrej.cz
Titanfall Novinka Titanfall nyní obhospodařují pouze dva lidé. Zbytek vývojářů se soustředí na Apex Legends

Titanfall nyní obhospodařují pouze dva lidé. Zbytek vývojářů se soustředí na Apex Legends

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 7. 2021 12:19

Apex Legends představuje pro EA velmi významnou značku, která generuje pohádkové příjmy. Loňský rok byl pro battle royale akci ve všech směrech rekordní, EA na ni chce spoléhat i v budoucích letech, velký úspěch si slibuje od chystané mobilní verze. Není tedy divu, že se na hře podílí naprostá většina studia Respawn Entertainment, což je znát především na podpoře ostatních titulů z jeho portfolia.

Reklama

  • Komunitní manažer prozradil, že na Titanfallu pracují pouze dva lidé
  • Zbytek týmu se soustředí na Apex Legends
  • Fanoušci si stále stěžují na problémy s připojením do hry

Jako příklad může posloužit Titanfall, který sice vyšel už před sedmi lety, vzhledem ke své povaze se ale bez podpory neobejde. Na rozdíl od dvojky jde totiž o čistě multiplayerovou záležitost. A právě zde se v poslední době objevují jisté problémy.

Zážitek totiž kazí hackeři, kteří využívají mezer v architektuře herních serverů. Ostatní hráče mohou odpojovat a banovat, servery se navíc potýkají s DDoS útoky. Fanoušci si v této souvislosti stěžují na laxní přístup ze strany vývojářů. 

S komunitou kolem her od Respawnu často mluví Jason Garza. V jednom z vysílání odpověděl na několik otázek, které směřovaly i na Titanfall a jeho aktuální stav. Vyšlo najevo, že se většina týmu soustředí na Apex Legends, akci s obřími mechanoidy obhospodařují pouze dva lidé. “Pracujeme na tom, ale tyhle věci prostě potřebují čas. Není to tak, že bychom zmáčkli tlačítko a vše se magicky vyřeší,” komentoval problémy s Titanfallem.

O pozornost vývojářů nedávno fanoušci zabojovali velmi nevybíravým způsobem, hackerským útokem vyřadili z provozu servery Apex Legends, do menu pak pověsili výzvu k záchraně Titanfallu. Vývojáři útok odsoudili a odmítli, že by aktuální problémy přehlíželi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama