Vzhůru do oblak! Trailer ukázal záběry z pokračování The Legend of Zelda: Breath of the Wild
i Zdroj: Hrej.cz
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Novinka Vzhůru do oblak! Trailer ukázal záběry z pokračování The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Vzhůru do oblak! Trailer ukázal záběry z pokračování The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 6. 2021 03:26 1

Pokračování The Legend of Zelda: Breath of the Wild je bez velkého přehánění patrně tou nejočekávanější hrou, která se v budoucnu objeví na hybridní konzoli od Nintenda. V rámci prezentace Nintendo Direct, kterou si společnost připravila na letošní E3, se fanoušci dočkali krátké gameplay ukázky.

Reklama

  • Druhý díl Breath of the Wild se odehrává mezi nebem a zemí
  • Trailer představil nové schopnosti
  • Pokračování vyjde někdy během příštího roku

Ze záběrů vyšlo najevo, že se pokračování bude odehrávat ve vzdušném prostoru nad královstvím Hyrule, kde jsou zavěšeny malé ostrůvky včetně zdejšího hradu. Jediné štěstí, že se Link řadí mezi zkušené piloty, je na čase zkontrolovat glider.

Po vizuální stránce se dvojka velmi podobá původnímu dílu, představeny byly nové dovednosti, například možnost zastavit pohyb předmětů a vrátit je v čase (a prostoru). Link nově navíc evidentně dokáže prosáknout skrz pevnou hmotu, třeba skálu. A to se samozřejmě náramně hodí.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 vyjde někdy během příštího roku, konkrétní datum nicméně zatím stanoveno není.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama