Streets of Rage 4 nás nechá během července vstoupit do survival režimu
i Zdroj: Hrej.cz
Streets of Rage 4 Novinka Streets of Rage 4 nás nechá během července vstoupit do survival režimu

Streets of Rage 4 nás nechá během července vstoupit do survival režimu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 7. 2021 12:20

Přestože vývojáři Streets of Rage 4 DLC balíček Mr. X Nightmare oznámili už před nějakým tím pátkem, přesná podoba obsaženého Survival režimu tou dobou známa nebyla. Nyní se situace mění, a vývojáři z DotEmu tak přichází s jeho první ukázkou, a to rovnou v doprovodu přesného data, kdy si ho ve hře vyzkoušíme.

Reklama

  • DLC Mr. X Nightmare se do Streets of Rage 4 dostane v polovině července
  • Přinese novou hudbu, trojici postav i přítomnost survival režimu

Pro rekapitulaci a přehlednost celé situace shrňme, co prozatím víme. Mr. X Nightmare představí kromě Survival režimu také systém úprav bojových chvatů, rozšíření soundtracku Teeho Lopese a hru za trojici postav, tvořenou Estelem, Maxem a Shivou. 

V kontextu novinek se pak dozvídáme o plánovaném datu vydání. To nastane už 15. července, přičemž paralelně s ním dorazí i další bezplatná aktualizace přidávající novou nejvyšší obtížnost Mania+ a zkušební tréninkový režim.

Zmíněné přežívání v herním režimu Survival bude ve hře řešeno formou digitální simulace. Průběh jednotlivých kol bude navíc doplněn o postupný vývoj hráčského charakteru, vzhledem k čemuž se budeme moci zlepšovat před přesunem k obtížnějším oponentům.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama