Remake Star Wars: Knights of the Old Republic vyvíjí specialisté na porty ze studia Aspyr
i Zdroj: Hrej.cz
Star Wars: Knights of The Old Republic Novinka Remake Star Wars: Knights of the Old Republic vyvíjí specialisté na porty ze studia Aspyr

Remake Star Wars: Knights of the Old Republic vyvíjí specialisté na porty ze studia Aspyr

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 4. 2021 12:54

Spekulace o možném remaku kultovního RPG Star Wars: Knights of the Old Republic se objevují velmi dlouho. Nyní ale dostávají výrazně konkrétnější obrysy. Jason Schreier totiž v podcastu MinnMax potvrdil, že remake hry vzniká a jsou za něj zodpovědní tvůrci ze studia Aspyr, kteří hru v minulosti portovali na iOS.

Reklama

  • Jason Schreier potvrdil, že na remaku KOTOR pracuje Aspyr
  • Žádné podrobnější informace zatím nemáme

Obecně studio Aspyr patří k specialistům na portování her, v repertoáru mají vedle KOTORu třeba Android a iOS verze Jade Empire a na začátku tisíciletí zajišťovali vydání řady velkých sérií na počítačích Mac.

„Tohle už je veřejné, v podstatě můžu potvrdit, že Aspyr, společnost která už pár her KOTOR portovala, pracuje na remaku,“ řekl přímo Schreier v podcastu. Žádné podrobnější informace nezmínil, už z dřívějška ale víme, že by projekt mohl kombinovat prvky obou dílů KOTOR a obohacovat současný “platný” příběh univerza Star Wars.

Původní Star Wars: Knights of the Old Republic vydalo studio Bioware v roce 2003 a hra se stala jedním z kultovních titulů s velmi věrnou základnou fanoušků. O rok později vyšel druhý díl s podtitulem The Sith Lords, ten ale vyvíjelo studio Obsidian.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama