Prohlédněte si zpomalené střely rotující v záběrech ze Sniper Ghost Warrior Contracts 2
i Zdroj: Hrej.cz
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Novinka Prohlédněte si zpomalené střely rotující v záběrech ze Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Prohlédněte si zpomalené střely rotující v záběrech ze Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 4. 2021 09:19

Druhý díl Sniper Ghost Warrior Contracts přináší další trailer, v němž rozhodně není nouze o brutální scény. Rotující střela ve zpomalených záběrech nakonec vždy nabere tu správnou rychlost a efektivně zneškodní svůj cíl. Ukázka nicméně prozrazuje daleko více.

Reklama

  • Trailer nabízí brutální záběry z druhého dílu
  • Ukázka předvádí lokace fiktivního státu Kuamar

Dvojka vás přesune z východní Evropy na Střední východ. Fiktivní stát Kuamar totiž potřebuje profíka, který zvládne zatočit se zdejší diktaturou, za níž stojí prezident Omar Al-Bakr a jeho žena Bibi Rashida.

V lokacích se najdou otevřená prostranství nabízející skvělé příležitosti pro šikovného snipera, dojde ale také na plížení v uličkách vojenských táborů, kde se ke slovu dostane samopal, případně jiné zbraně vhodné na kratší vzdálenost.

Autoři z CI Games dosáhli s prvními Contracts velkého úspěchu, v lednu oznámili, že se podařilo prodat přes milion kopií. A to samé si slibují i od druhého dílu. Ten vychází 4. června na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a také na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama