Připravované DLC pro Armu 3 nabídne komplexní válku ve Vietnamu. Přinese obří balík obsahu
i Zdroj: Hrej.cz
Arma 3 - S.O.G. Prairie Fire Novinka Připravované DLC pro Armu 3 nabídne komplexní válku ve Vietnamu. Přinese obří balík obsahu

Připravované DLC pro Armu 3 nabídne komplexní válku ve Vietnamu. Přinese obří balík obsahu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 4. 2021 15:33

Studia Bohemia Interactive a Savage Game Design oznámily S.O.G. Prairie Fire, takzvané “Creators DLC” pro válečnou simulaci Arma 3. Balíček nabídne obrovské množství obsahu a vezme hráče do doby kruté války ve Vietnamu. V rámci kampaní pro jednoho i více hráčů se podíváme na novou, obří mapu, balíček také představí plejádu nových zbraní i válečné techniky.

Reklama

  • DLC S. O. G. Prairie Fire přinese do Army válku ve Vietnamu
  • Nabídne čtyři frakce, multiplayerovou kampaň, řadu scénářů a desítky kusů nové techniky
  • Vedle toho sází i na autentické zvuky, hudbu a atmosféru konfliktu

Pojem “Creators DLC” označuje balíčky, které vyvíjí externí studia a Bohemia Interactive je následně vydává s oficiální záštitou. Vývojáři pak získávají část zisku z prodeje.

S.O.G. Prairie Fire přinese mapu o celkových rozměrech přesahujících 300 kilometrů čtverečních. Ty zpracovávají celé území, kde konflikt probíhal, včetně Ho Či Minovy stezky, logistické cesty, která spojovala severní a jižní Vietnam přes území sousedního Laosu a Kambodži. Na bojištích se střetnou hned čtyři frakce, vedle americké armády to budou také armády jižního Vietnamu, severního Vietnamu a ozbrojené síly Vietkongu. Každá frakce bude pochopitelně vybavena vlastními uniformami, zbraněmi i technikou. Nové techniky a zbraní by měla být dohromady více než stovka.

Bavit se pak hráči mohou u šesti kooperativních misí pro až čtrnáct hráčů, tvořících plně dabovanou příběhovou kampaň. Dále je připraveno devět multiplayerových a pět singleplayerových scénářů. Hru pak doprovází nové ozvučení, nové jídlo, autentická a dobová hudba společně s nahranými rádiovými stanicemi s dobovými reklamami i zprávami. Soundtrack byl pak vytvořen za pomoci skutečných vietnamských hudebních nástrojů. Uslyšíme i Jízdu Valkýr?

DLC by mělo dorazit v druhé čtvrtině letošního roku, dostupné bude již brzy na Steamu, a to za 23 eur. Během následujících dvou týdnů proběhne malá uzavřená betaverze, do které autoři pozvou vybrané hráče z komunity Arma 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama