Seznamte se blíže s upírkou z RE Village
i Zdroj: Hrej.cz
Resident Evil Village Novinka Seznamte se blíže s upírkou z RE Village

Seznamte se blíže s upírkou z RE Village

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 2. 2021 12:45 9

Čas od času se autorům povede design nepřátel do takové míry, že si postavy okamžitě najdou svou základnu fanoušků. Přesně to se stalo i v případě připravované hororové akce Resident Evil Village a jedné z žen, které budou hlavnímu hrdinovi Ethanovi komplikovat ženy. Designéři Capcomu tak přinesli podrobnější informace, které statnou Lady Dimitrescu více charakterizují.

Reklama

V posledních dnech a týdnech se na sociálních sítích začaly objevovat fan-arty obdivující vysokou dámu, některé i ne úplně vhodné pro děti a mladistvé. Vysoká upírka se zřejmě stala objektem snů nejednoho (osamělého) hráče. Například na Twitteru se tak začaly rojit četné spekulace o tom, jak vysoká vlastně Lady je, nemluvě o... dalších rozměrech jejího těla.

Umělecký ředitel hry Tomonori Takano skrze twitterový účet Capcomu poděkoval všem hráčům, kteří o Lady Dimitrescu projevují zájem a přidal pod kotel jejim představám. Poznamenal totiž, že se i s podpatky a kloboukem tyčí do výše zhruba 290 centimetrů. Na hlavního hrdinu tedy bude spravidla shlížet a v úzkých chodbách ji zřejmě pořádně bolí páteř.

Here is a tweet with the descriptive text, for those who need it.  pic.twitter.com/bR1Ydt5buP

— Resident Evil (@RE_Games) February 2, 2021

Ve vlákně odpovědí se hned objevila řada zvídavých dotazů. Komunitu například zajímá, jak velké nosí Lady nohy. Objevují se ale i kritické příspěvky, které obviňují fanoušky z nedostatečné vyspělosti a zbytečné sexualizace postav. Část popularity totiž nepochybně vychází z fetišizování větších, nebo přímo obřích žen a tato tematika patří dlouhodobě k populárním v rámci pornografického průmyslu.

Na druhou stranu část hráčů oceňuje kvalitní design této konkrétní záporačky. Na webu The Gamer se například objevil komentář kritizující jiného antagonistu hry - Duke - který prý podporuje stereotyp zlých obézních šílenců a přispívá k problematice takzvaného fatshamingu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama