Lady Dimitrescu a její dcery v ukázce neúnavně pronásledují Ethana Winterse
i Zdroj: Capcom
Resident Evil Village Novinka Lady Dimitrescu a její dcery v ukázce neúnavně pronásledují Ethana Winterse

Lady Dimitrescu a její dcery v ukázce neúnavně pronásledují Ethana Winterse

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 4. 2021 10:27

Pokračování série Resident Evil ještě ani nevyšlo, přesto se jedna z postav již dokázala zařadit mezi videoherní ikony. Řeč je samozřejmě o Lady Dimitrescu, vysoké dámě obývající nechvalně proslulý zámek. A právě na ni se zaměřuje video z produkce IGN.

Reklama

  • Ukázka předvádí setkání s Lady Dimitrescu
  • Ethan bude muset před vysokou upírkou utíkat
  • Majitelům konzolí PlayStation se již zpřístupnila další demoverze

Lady Dimitrescu ani její dcery nestojí o žádné hosty, což naznačují ostré čepele vystupující z konečků jejích prstů. Ethan Winters by tedy raději měl vzít nohy na ramena a rychle se jí ztratit z očí. Jak už bylo zmíněno, postava je neobyčejně vysoká, což je velmi nepříjemné právě v situacích, kdy se snaží Ethanovi rozpárat břicho. Těží totiž z velkého dosahu paží, je tedy velmi těžké se jí vyhnout.

Upírka i její dcery Ethana neúnavně pronásledují po celém zámku. Jde o mechanismus, který je dobře znám z Resident Evil 2, kde to samé prováděl Mr. X. Lady Dimitrescu je očividně imunní vůči střelám, naštěstí se pohybuje jako ve zpomaleném filmu, Ethan má tedy čas promyslet si úprk do bezpečí.

Daleko rychlejší jsou dcerky. Zdá se, že Ethan bude muset vyřešit připravené hádanky, aby je mohl poslat do věčných lovišť. A k tomu je zde nespočet dalších potvor, na které už bude stačit pár dobře mířených střel.

Resident Evil Village si můžete vyzkoušet v nové demoverzi, v níž lze navštívit vesničku v blízkosti zámku, ukázka je zatím přístupná majitelům konzolí PlayStation, 24. dubna se zpřístupní i samotný zámek. Od 1. května pak bude možné demoverzi otestovat i skrze všechny ostatní platformy. Hra vyjde 7. května na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a také na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama