Cracker tvrdí, že za drhnutí PC verze Resident Evil Village může protipirátská ochrana. Crack prý pomůže
i Zdroj: Hrej.cz
Resident Evil Village Novinka Cracker tvrdí, že za drhnutí PC verze Resident Evil Village může protipirátská ochrana. Crack prý pomůže

Cracker tvrdí, že za drhnutí PC verze Resident Evil Village může protipirátská ochrana. Crack prý pomůže

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 7. 2021 13:34 4

Hororová akce Resident Evil Village stále patří k nejlepším releasům letošního roku, na počítačích ale dodnes neběží úplně ideálně. Hráči si stále stěžují na záseky, které provázejí průchody lokacemi nebo zabíjení nepřátel. S řešením přišla tak trochu překvapivě crackerská skupina EMPRESS. Ten jako první překonal zabezpečení hry a zjistil, že s vypnutými ochranami běží hra výrazně lépe.

Reklama

  • Resident Evil Village na PC prý tíží protipirátská ochrana
  • Dle crackerů může za nepříjemné škubání hry v určitých momentech
  • Kdy Capcom DRM odstraní zatím nevíme

Se zprávou přišel jako první web DSOGaming. Ten prý hraní pirátské verze sám vyzkoušel a během několika hodin průchodu hrou nenarazil na žádný zásek. Bezproblémová je prý i jinak velmi nepříjemná oblast katakomb pod hradem Lady Dimitrescu.

Za technické problémy tak s nejvyšší pravděpodobností může kombinace domácí ochrany V3 Capcomu a proslulé technologie Denuvo (v jedenácté verzi). Capcom ochranu ze svých her tradičně odstraňuje po několika měsících od vydání, doba použití se ale výrazně liší a není podmíněna popularitou ani prodeji konkrétního titulu. Do té doby zřejmě musí hráči na PC překousnout menší nedostatky, nebo spoléhat, že autoři přijdou s lepším řešením. 

Od nelegálního stahování her vás důrazně odrazujeme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama