Nahrávací časy v Ratchet and Clank: Rift Apart chtějí vývojáři dostat pod jednu vteřinu
i Zdroj: Hrej.cz
Ratchet & Clank: Rift Apart Novinka Nahrávací časy v Ratchet and Clank: Rift Apart chtějí vývojáři dostat pod jednu vteřinu

Nahrávací časy v Ratchet and Clank: Rift Apart chtějí vývojáři dostat pod jednu vteřinu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 4. 2021 10:00

Už v pátek vyjde rogue-like střílečka Returnal mířící výhradně na konzole PlayStation 5. Další exkluzivitou na obzoru je Ratchet and Clank: Rift Apart. Pokračování oblíbené skákačky se může pochlubit svižnými nahrávacími časy, které budou možná ještě rychlejší, než jsme si mysleli.

Reklama

  • Komunitní ředitel přislíbil, že se loading při průchodu portálem dostane pod hranici jedné vteřiny
  • Hra podle něj neobsahuje žádné mikrotransakce

Na fóru ResetEra se bleskurychlý loading stal předmětem krátké debaty. Jeden z diskutujících poukázal na skutečnost, že nahrávání při průletu do jiné dimenze trvá pouze jednu vteřinu. James Stevenson, komunitní ředitel z Insomniac Games, v odpovědi na tento postřeh přislíbil, že se loading ve finále dostane i pod hranici jedné vteřiny.

Diskutující zároveň vyjádřili obavu z mikrotransakcí, poslední trailer totiž obsahoval upozornění na možnost utratit ve hře peníze. Stevenson ale vysvětlil, že se jedná pouze o upgrade na deluxe edici, za mikrotransakce tedy hráči tentokrát ušetří.

Na dnešek je naplánována další epizoda State of Play, která bude celá patřit dalšímu dobrodružství Ratcheta a Clanka, podle všeho se dočkáme patnáctiminutové ukázky. Vysílání odstartuje ve 23:00.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama