NBA 2K22 se představuje v prvním gameplay traileru. Mluví se i o lepší kariéře v WNBA
i Zdroj: Hrej.cz
NBA 2K22 Novinka NBA 2K22 se představuje v prvním gameplay traileru. Mluví se i o lepší kariéře v WNBA

NBA 2K22 se představuje v prvním gameplay traileru. Mluví se i o lepší kariéře v WNBA

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 8. 2021 11:45

Nový ročník virtuálního basketbalu NBA 2K22 už je vyloženě za dveřmi, vychází za deset dní. Až nyní se ale fanoušci dočkali prvního gameplay traileru, navíc ve stylu moderních trailerů, kde lze slovo gameplay uvádět spíše v uvozovkách. Konkrétně jde o záběry z next-gen verze hry. Autoři zároveň přiblížili, jakých vylepšení se dočká kariérní režim v ženské WNBA.

Reklama

  • NBA 2K22 se představuje s prvním gameplay trailerem
  • Novinkou jsou srážky s okolím hřiště
  • Hra nabídne propracovanější kariéru WNBA

Trailer se vyznačuje především zajímavými střihy, ve kterých se prolínají současné hvězdy ligy s ikonami, které hrály ve stejných klubech. I tak ale z krátkých útržků hry lze vypozorovat několik novinek, především z hlediska animací. Vedle o něco propracovanějších emocí studio Visual Concepts zapracovalo na interakci mezi sportovci a okolím palubovky. Když to atlet v žáru akce lidově řečeno nedobrzdí, skončí třeba na pracovišti expertů nebo mezi fanoušky v prvních řadách. Jen doufejme, že se takto klíčoví hráči nebudou zasekávat moc často, třeba při přechodu do obranné fáze.

Zajímavého vylepšení se dočká kariéra v ženské lize WNBA. Ta byla novinkou v předminulém ročníku, dosud ale působila mírně nedopečeně. Nově bude i v tomto případě režim hvězdy obsahovat systém odznaků, který léta úspěšně piluje MyCareer. Svou vlastní basketbalistku tedy budete moct vyprofilovat mnohem podrobněji, než loni. Vedle toho kariéru obohatí činnosti mimo zápasy. Z jiných režimů tedy přejdou například minihry a tréninkové aktivity. Autoři lákají i na “přátelství” se současnými hvězdami WNBA.

NBA 2K22 vychází 10. září na PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a Switchi. Během dneška by také měl vyjít nový Courtside Report, který přinese podrobnější informace o změnách v hratelnosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama