Stadie hlásí příchod dalších desíti her. Jde především o nezávislé indie tituly
i Zdroj: Hrej.cz
Merek's Market Novinka Stadie hlásí příchod dalších desíti her. Jde především o nezávislé indie tituly

Stadie hlásí příchod dalších desíti her. Jde především o nezávislé indie tituly

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 4. 2021 14:52

I když Google oznámil na začátku února uzavření vlastních first party studií, společnost druhým dechem dodala, že se katalog her bude nadále rozšiřovat. To nyní potvrzuje, jelikož do Stadie zamíří další desítka zajímavých, především nezávislých titulů.

Reklama

  • Stadia oznamuje příchod dalších desíti her
  • Převážně jde o nezávislé tituly
  • Všechny hry si můžete prohlédnout zde

Mezi nově oznámenými hrami se nachází například akční plošinovka kombinující prvky RPG Grime. Nabízí velmi zajímavé prostředí, originální nepřátele i zbraně, které proti nim použijete. Merek’s Market nás zase postaví do role vlastníka středověkého obchodu, který bude muset všechny prodávané produkty ručně vyrobit.

Death Carnival je akční dynamickou střílečkou z ptačího pohledu, která prověří rychlost vašich prstů. Nakonec může zaujmout i Skyclimbers, velmi zajímavě stylizovaná hra točící se okolo třídy vaší postavy, stavby království a lovení monster.

Vůbec první hrou z nové desítky je The Darkside Detective: A Fumble in the Dark, pixelartová detektivní hříčka o zkoumání nadpřirozených jevů. Ta dorazí 15. dubna. O měsíc později přijde Hunder Days, malebná strategie, která z hráčů udělá vinaře s vlastními vinohrady. Všechny novinky si můžete prohlédnout zde.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama