Life is Strange: True Colors přináší 13 minut gameplay záběrů, Alex potkává rezidenty městečka Haven Springs
i Zdroj: Deck Nine / Square Enix
Life is Strange: True Colors Novinka Life is Strange: True Colors přináší 13 minut gameplay záběrů, Alex potkává rezidenty městečka Haven Springs

Life is Strange: True Colors přináší 13 minut gameplay záběrů, Alex potkává rezidenty městečka Haven Springs

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 8. 2021 10:38

Je na čase připravit se na podivné a těžko vysvětlitelné jevy, začátkem příštího měsíce totiž vyjde další díl série Life is Strange. K němu je nyní k dispozici vydatná ukázka, v níž autoři představili ústřední postavy a klíčové lokace.

Reklama


Autoři tentokrát upustili od epizodického vydávání, True Colors tedy nabídnou kompletní zážitek, což je jistě dobrá zpráva. V záběrech je vidět hlavní postava Alex, která ovládá umění telepatie. Lidé v její blízkosti se občas musí cítit trochu zvláštně, holčina totiž čas od času manipuluje s jejich pocity. O vypjaté momenty tím pádem zřejmě nebude nouze. 

Alex v ukázce navštíví malý obchůdek s hudebninami, jenž se nachází ve fiktivním městečku Haven Springs kdesi v Coloradu. Zde potká další důležité postavy, například Stephanie Gingrich, moderátorku zdejšího rádia. S ní se hráči více semknout v rozšíření Wavelengths, které vyjde krátce po uvedení True Colors.

Záběry napovídají, že se hra v lecčem podobá předchozím příspěvkům série, povědomý je třeba pohyb postavy, rozhovory a drobné volby. Jak to celé dopadne se dozvíme 10. září, kdy vyjde na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, na PC a ve službě Stadia. Hra míří také na Switch, zde však došlo na malé zpoždění, verze pro hybridní konzoli by se však měla objevit ještě letos. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama