Knockout City zamíří hned po vydání do služby EA Play
i Zdroj: Hrej.cz
Knockout City Novinka Knockout City zamíří hned po vydání do služby EA Play

Knockout City zamíří hned po vydání do služby EA Play

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 4. 2021 04:00

Tento měsíc měli velkou radost milovníci baseballu, k nimž se dostalo MLB The Show 21, v květnu zase přijde na řadu moderní varianta vybíjené v podobě Knockout City. Virtuální sportování navíc nebude vůbec drahé.

Reklama

  • Knockout City se hned po vydání zpřístupní ve službě EA Play
  • O betaverzi byl velký zájem
  • V den vydání bude k dispozici bezplatná ochutnávka

Knockout City totiž hned v den vydání zamíří rovnou do služby EA Play. Futuristickou vybíjenou si tím pádem mohou vyzkoušet i předplatitelé Xbox Game Pass Ultimate. Právě zde je totiž EA Play zahrnuto.

Potenciál Knockout City se samozřejmě skrývá především v multiplayeru. Vývojáři tedy nelenili a do hry zapracovali cross-platform multiplayer. A to se docela hodí, jelikož vychází snad na všech oblíbených platformách (Playstation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch, PC).

Hráči o novinku od Velan Studios projevili zájem už v rámci betaverze, která zaznamenala více než milion stažení. Nešlo však o jedinou šanci, jak si hru bezplatně vyzkoušet. V den vydání se totiž brány Knockout City na omezenou dobu otevřou úplně všem, stačí si tedy v kalendáři zaškrtnout 21. května.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama