Video porovnává vizuály Horizon Forbidden West s prvním dílem
i Zdroj: Hrej.cz
Horizon Forbidden West Novinka Video porovnává vizuály Horizon Forbidden West s prvním dílem

Video porovnává vizuály Horizon Forbidden West s prvním dílem

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 5. 2021 05:07

Koncem minulého týdne jsme se dočkali gameplay záběrů z Horizon Forbidden West. Hned na první pohled je jasné, že se pokračování po grafické stránce oproti jedničce výrazně posunulo, což potvrzuje i nové srovnávací video.

Reklama

  • Objevilo se video srovnávací grafiku Horizon Forbidden West s původní hrou

Horizon Zero Dawn patří mezi nejkrásnější hry, které se kdy objevily na konzolích PlayStation 4, což zřejmě bude platit i pro Forbidden West. Posun ve vizuálech je vskutku obdivuhodný, tím spíš, když člověk přímo vidí porovnání s původní hrou.

YouTube kanál ElAnalistaDeBits srovnání nabízí v novém videu, kde se zaměřuje na zásadní grafické prvky. Jde třeba o modely postav, jejich animaci, zpracování světa, nasvícení scény nebo fyziku. Velký pokrok udělali autoři v případě vody a světa pod hladinou, kde hráči zřejmě stráví mnoho času. Aloy ostatně díky dýchacímu přístroji může zůstat pod vodou, jak dlouho bude chtít.

Je třeba připomenout, že Forbidden West míří také na konzole PlayStation 4. Je samozřejmě otázkou, co z minulé generace zvládnou vývojáři z Guerilla Games vymáčknout. Hra by měla vyjít během letošního roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama