Next-gen verze GTA V čelí po traileru kritice. Hráči nejsou spokojeni s vizuální kvalitou ani odkladem
i Zdroj: Hrej.cz
Grand Theft Auto V Novinka Next-gen verze GTA V čelí po traileru kritice. Hráči nejsou spokojeni s vizuální kvalitou ani odkladem

Next-gen verze GTA V čelí po traileru kritice. Hráči nejsou spokojeni s vizuální kvalitou ani odkladem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 9. 2021 10:50

Ukázka next-gen verze pátého Grand Theft Auto, jež byla Rockstarem prezentována v průběhu čtvrtečního PlayStation Showcase, nepřinesla kýžené uspokojení fanoušků. Hráči si stěžují na odložené vydání a na skutečnost, že se novogenerační verze po grafické stránce téměř neposunula.

Reklama

  • Hráči vyjadřují nespokojenost s vylepšenou verzí GTA V pro současné konzole
  • Hra podle nich nenabízí dostatečný grafický posun ve srovnání se starší verzí

Kritická vlna názoru se rozčleňuje do tří základních cest – problém s datem vydání, jež se z listopadu přesunulo na březen příštího roku; nedostatek vizuálního odlišení od minulé konzolové generace; a nakonec dlouho kritizovaný fakt, že hovoříme již o třetím (s PC resp. dokonce čtvrtém) vydání stejného titulu. Zohledníme-li každý z těchto názorů, není přílišného divu, že se i hráči, kteří původně v příslib next-gen verze věřili, stále méně ztotožňují s rozhodnutím Rockstaru nabízet to stejné v bledě modrém. Tím spíše, půjde-li opět o produkt za plnou cenu.

Věc se má momentálně tak, že předváděcí video – ať už z oficiálního kanálu PlayStationu nebo přímo Rockstaru – dělí v oblíbenosti hráče na dva tábory. Tím hlasitějším, a ve směru palců výrazně převyšujícím, je již zpětně popisovaná skupina fanoušků mající problém (v součtu obou videí je momentálně poměr 43,000 pozitivních reakcí vůči 90,000 negativním). Takzvaně „vylepšená a rozšířená verze“, jak ji vývojáři v traileru prezentovali, má navíc podle převažujícího názoru daleko i do komunitních modifikací, která jsou tu s námi dlouhá léta.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama