Podívejte se na význačné postavy nového God of War
i Zdroj: Hrej.cz
God of War Ragnarök Novinka Podívejte se na význačné postavy nového God of War

Podívejte se na význačné postavy nového God of War

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 9. 2021 09:50 9

Přestože God of War Ragnarök stačil uhranout publikum PlayStationu již závěrečnou ukázkou čtvrteční konference, vývojáři ze studia Santa Monica nenechávají nic náhodě a přidávají další informace. Mimo potvrzeného vystřídání Coryho Barloga v čele aktuálního dílu za veterána Erica Williamse se tak můžeme zahledět, s jakými postavami přijde Kratos do styku.

Reklama

  • Studio Santa Monica přináší sadu portrétů postav nového God of War
  • Můžeme si prohlédnout vzezření Thora, Týra, Durina nebo Angrboða 

Mimo mandatorního odprezentování Krata, jeho dospívajícího syna Atrea a dalších tváří předešlého dílu dochází i na boha hromu Thora, boha války Týra, trpaslíka Durlina nebo legendami obestlanou matku monster Angrboða – v jejím případě vyvstává asi největší otazník, zda se studio podrží jejího mytologického vyobrazení zploditelky vlka Fenrira a hada Jörmungandra, nebo upřednostní vlastní, více inovativní vykreslení. Nakonec, právě role obou tvorů sehrává v kontextu „skutečného“ zániku severských bohů nedílnou roli, a bylo by tudíž velkým překvapením, kdyby se vývojáři touto cestou alespoň zčásti nevydali.

Abychom však neutekli od seznamu portrétů, každý z nich je doprovázen i jménem dabéra, jež se postavy zhostí. U Thora se tak seznamujeme se skutečností, že se jeho hlasem stane herec seriálu Sons of Anarchy (Zákon gangu) Ryan Hurst. Řečníkem ve jménu Durlina zase Usman Ally, jehož lze znát jako  M.O.D.O.K.a z Marvel's Avengers. Mladou vrstevnici Atrea, již zmíněnou Angrboða, namluví a ztvární herečka Laya DeLeon Hayes. Kdežto Ódinem uvězněného Týra nadabuje Ben Prendergast, mající na kontě postavu Fuse z Apex Legends.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama