God of War: Ragnarok odhaluje první gameplay záběry. Můžeme se těšit na Thora i teenagera Atrea
i Zdroj: Hrej.cz
God of War Ragnarök Novinka God of War: Ragnarok odhaluje první gameplay záběry. Můžeme se těšit na Thora i teenagera Atrea

God of War: Ragnarok odhaluje první gameplay záběry. Můžeme se těšit na Thora i teenagera Atrea

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 9. 2021 23:35

Dnešní konference PlayStationu byla pochopitelně nabitá vlastními exkluzivitami – mezi nimi nemohl chybět ani God of War: Ragnarok, další díl rebootované série God of War, který se ze zimy přesune i do jiných krajů.

Reklama

  • God of War: Ragnarok se ukázal v novém gameplay traileru
  • Hra se bude opět, ještě hlouběji, točit okolo norské mytologie
  • Objeví se Thor či Freya

Záběry by měly pocházet přímo z hraní na PlayStationu 5, technicky vypadají skutečně fantasticky. Grafice ale bude opět sekundovat hratelnost, která přinese pořádně divoké bitky s vlnami nepřátel i velkými monstry. Hra navíc dostojí svému podtitulu, příběh by se měl točit kolem konce světa - Ragnaroku.

Už v traileru, který ukázal i řadu gameplay záběrů, se objevují norští bohové Thor a Freya, kteří ale budou působit jako hlavní záporáci. Web IGN podotýká, že tvůrci kladou důraz na vyobrazení Thora výrazně odlišné od toho, jak jej znají třeba fanoušci filmů od Marvelu – měl by se výrazně více podobat své mýtické předloze.

Hra měla původně, dle spekulací, vyjít už během tohoto roku, PlayStation ale následně oznámil, že se taťka Kratos vrátí snad už příští rok.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama