Ghost of Tsushima slaví první rok opětovným zpřístupněním limitované sady obleků
i Zdroj: Hrej.cz
Ghost of Tsushima Novinka Ghost of Tsushima slaví první rok opětovným zpřístupněním limitované sady obleků

Ghost of Tsushima slaví první rok opětovným zpřístupněním limitované sady obleků

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 7. 2021 14:20

Převleky inspirované čtveřicí PlayStation exkluzivit, které mohli hráči Ghost of Tsushima po omezenou dobu získat Vánoc, je znovu na dosah rukou. Jelikož si ale členové Sucker Punch jsou velice dobře vědomi, že první narozeninové období je v životě dítka to úplně nejdůležitější, rozhodli se nad rámec obleků přihodit i základní seznam statistik za posledních 12 měsíců.

Reklama

  • Sucker Punch se za prvním rokem Ghost of Tsushima ohlíží s limitovanou sadou obleků
  • Čtveřice dříve nabízených outfitů se odkazuje na PlayStation exkluzivity

Jak už jsme se mohli při původním eventu dozvědět pár měsíců nazpět, hráči, kteří se pustí do kooperativního režimu, mohou za svou aktivní snahu očekávat trvalou odměnu ve formě stylového převleku z God of War, Horizon Zero Dawn, Shadow of the Colossus nebo Bloodborne.

K jejich zpřístupnění je zapotřebí pouze splnění jednoho ze dvou kroků, a to úspěšného dokončení libovolné ze Survival misí nebo některého z příběhu Legends Story. Finální odměna bude následně selektována v závislosti na zvolené třídě bojovníka. Chcete-li tudíž každý jeden z nabízených outfitů, musíte postupně prostřídat každou ze tříd, které hra nabízí.

Ve věci herních statistik se má záležitost následovně. Od 17. července 2020, kdy Džin Sakai konečně seznal, že nastal čas poprvé odhalit tajemství ostrova Cušima, bylo hráči aktivováno přes 333,1 milionu duelů a 679,2 milionu stand-offů. Spolu s tím v sobě velká část objevila i vnitřního milovníka poezie a scenérií, neboť bylo dále složeno na 68,5 milionu básní Haiku a pořízeno více než 61 milionů fotek.

Kolektivně jsme taktéž strávili dobrá čtyři milénia na koňském hřbetu, a co je v porovnání s osudem Cušimy ještě důležitější, pohladili jsme přes 55 milionů lištiček.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama